2018-02-20 14:15Nyheter

Återvinningsfesten i Hornstull 27 maj 2018

null

Sedan 2015 har föreningen Medveten Konsumtion tagit vid och arrangerar Nordens största loppis i Hornstull, som alltid sker sista söndagen i maj. År 2016 slog vi dessutom besöksrekord – drygt 100.000 loppisentusiaster besökte Återvinningsfesten och det rekordet hölls även år 2017.

Nu har vi börjat projektleda 2018 års folkfest, kontakta oss för frågor eller information och håll utkik i våra kanaler för nyheter! PS. Vi söker nu sponsorer till detta härliga och återkommande evenemang. I år firar Återvinningsfesten dessutom 14 år.

Tidigare års sponsorer var t ex Tradera som verkade som vår huvudsponsor, Hornstulls Galleria, Stadsmissionen m.m. och vi hade även ett samarbete med 109 World genom Cornelia Sun. 109 World är Rachel Bråthéns aka ”yoga girls” välgörenhetsorganisation som hon grundat tillsammans med Olivia Rotschild och Leticia Reyes.

*På återvinningsfesten säljer, skänker, byter och delar boende i Hornstull sina prylar, men besökare från alla stadsdelar i hela Sverige är hjärtligt välkomna att fynda. 


Om Föreningen Medveten Konsumtion

Medveten Konsumtion är en ideell förening som arbetar för ökad kunskap om konsumtionens effekter på miljön. Våra konsumtionsvanor är i nuläget ekologiskt ohållbara, riskabla för vår hälsa och oacceptabla ur ett globalt rättviseperspektiv. Vi ger inspiration i form av råd och tips för att motverka detta.