2012-06-21 11:40Pressmeddelande

Häng med Ekoguiden i sommar

null

Nu är sommaren här! Det firar vi på Ekoguiden med att ge ut det tredje numret av Ekoguiden Magasin. Ett nummer fullspäckat av Gotland, tåg och sommarfeeling. Följ med Marit på tågluff, spendera en dag i Visby och smaska loss på midsommarmat. Våra duktiga recensenter har varit ute på äventyr och upptäckt de där små pärlorna man inte får missa när man är på väg genom sommarsverige. Ekoguiden Magasin är framtaget av David Hof som på ideell basis formgett och fyllt tre nummer.

Sommarens äventyr tar inte slut i och med magasinet utan fortsätter på Facebook och Twitter (#sommarmedekoguiden) där vi varje vecka kommer dela med oss av fler smultronställen och tips på eko och reko. Inte nog med det, några av våra duktiga recensenter är riktiga baddare på att skriva och kommer dela med sig av sina sommarfunderingar i form av krönikor. Allt finns dessutom samlat på vår hemsida.

Ekoguiden innehåller hundratals recenserade butiker, caféer och restauranger och finns i Stockholm, Göteborg, Falun, Uppsala, Umeå, Eskilstuna, Borås och på Gotland. Vår vision är att Ekoguiden ska vara en dynamisk karta till din stads gröna smultronställen. En medveten guide som inte bara tipsar om eko och reko alternativ utan som också granskar verksamheterna och deras miljöprofil. Vill du veta mer om Ekoguiden och sommarens aktiviteter eller är sugen på ett samarbete? Tveka inte utan kontakta oss på en gång!

Vi ses i sommar!

Kontakt:

Jennie Johansson

Projektledare för Ekoguiden

Tel: 0707 30 90 87

Jennie.johansson@medvetenkonsumtion.org

www.ekoguiden.nu

Facebook & Twitter


Föreningen Medveten Konsumtion är till för dig som tror att man klarar sig alldeles utmärkt här i livet även om man konsumerar lite mindre, något mer genomtänkt och med mer hänsyn. Du når oss på http://www.medvetenkonsumtion.org


Om Föreningen Medveten Konsumtion

Medveten Konsumtion är en ideell förening som arbetar för ökad kunskap om konsumtionens effekter på miljön. Våra konsumtionsvanor är i nuläget ekologiskt ohållbara, riskabla för vår hälsa och oacceptabla ur ett globalt rättviseperspektiv. Vi ger inspiration i form av råd och tips för att motverka detta.