2021-09-29 05:18Pressmeddelande

Medveten Konsumtion lanserar företagsmedlemskap

Gör skillnad tillsammans med oss - bli företagsmedlem.Föreningen Medveten Konsumtion

Vill ditt företag få expertkonsultation inom hållbarhet, en skräddarsydd distansutbildning för er personal eller synas på Cirkulära listan? Nu är allt detta möjligt genom att bli företagsmedlem hos föreningen Medveten Konsumtion!

I tider av förändring och påföljden av pandemin har den ideella föreningen Medveten Konsumtion lanserat en helt ny medlemskapsmodell. Ert företag, kommun eller organisation har nu möjlighet att synas tillsammans med oss i föreningen, och samtidigt växa i ert hållbarhetsarbete genom ett medlemskap hos oss. Modellen består av tre olika nivåer och ni kan välja det som passar in på era behov. 

Medveten Konsumtion har under åren hållit över 1000 föreläsningar i hållbar konsumtion och cirkulär ekonomi, utbildat över 10 000 personer i distansutbildningar och varit med och byggt upp rörelsen Circular Monday (tidigare White Monday) som spreds till 25 länder runt om i världen.

Ett medlemskap hos oss ger ert företag möjlighet att bidra i övergången till en smartare värld präglad av hållbarhet och cirkularitet. Med vårt starka varumärke blir ett företagsmedlemskap lite som en kvalitetsstämpel för ert hållbarhetsarbete. 

Vi hjälper er att stärka ert arbete inom hållbarhet, och ni är samtidigt med och stöttar vår ideella förening. Passa på att boka in ett möte för att se om det är det rätta för er! 

Läs mer om företagsmedlemskap hos Föreningen Medveten Konsumtion

 

 

Beskrivning av Föreningen Medveten Konsumtions företagsmedlemskap.

 

 


Om Föreningen Medveten Konsumtion

Föreningen Medveten Konsumtion skapar fler medvetna konsumenter i omställningen till en smartare värld - en värld av cirkulenter. De arbetar mycket för att upplysa om cirkulär konsumtion och myntade begreppet cirkulent som kom med på Svenska nyordslistan 2020. Föreningen arbetar med flera av de globala målen i Agenda 2030, men har en expertkunskap inom främst mål nr 12 – hållbar konsumtion och produktion. De erbjuder föreläsningar, workshops och utbildningar och vill tillhandahålla information för att varje företag och enskild konsument ska kunna ta hållbara beslut med hänsyn till miljö, hälsa och rättvis handel. De står bakom den digitala kartan Ekoguiden och har varit med och byggt upp den cirkulära rörelsen Circular Monday.